Forumumuza Kayıtlı Kullanıcı Olmadığınız algılandı, Forumuntüm özelliklerini kullanabilmek için buraya tıklayarak ücretsiz üyeolabilirsiniz...
Forum İstatiskleri

Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org )

Hoşgeldiniz!, Misafir
3241 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215
PortalAnasayfaAramaSSSHtml Deneme AlanıTopListKayıt OlGiriş yap
logo
Kullanıcı Adı:
Duyurular!Forumunuzu SekillendirinDiger Sorunlar
Domain
Resimli Çözümler
Hitskin
Blog
Photoshop
Komedi Dükkani
OyunLar DownLoaD Sohbet CaFe A.Ö.F. Destek FlatcasT Yardım

Paylaş | 
 

 Forum İstatiskleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ekrem



Erkek
Mesaj Sayısı : 63
Kayıt tarihi : 27/06/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Forum İstatiskleri   Çarş. Eyl. 10, 2008 11:55 am




Resimdeki İstatisklerin kodunu nasıl bulabilirim ve nereye yerleştirmem gerekir..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
:.a[q]si.:
Süper Moderatör
Süper Moderatör


Kadın
Zodyak : Terazi
Mesaj Sayısı : 1146
Yaş : 22
Nereden : Ankara
İş : ogrenci
Kayıt tarihi : 21/07/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 76

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Çarş. Eyl. 10, 2008 4:03 pm

kodlar sitede var bunu kapıya yerleştirirsen gzl olur
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://fenerbahcefanclub.fforum.biz
H!PeRTaNSiYoN
Üye
Üye


Erkek
Mesaj Sayısı : 116
Kayıt tarihi : 06/05/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 21

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Paz Eyl. 14, 2008 2:18 pm

bunu bende sorucaktım ama sitede bende bulamadm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.genclerindiyari.com
[_HiTMaN_]
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Yengeç
Mesaj Sayısı : 3325
Yaş : 31
Nereden : Turkish
İş : 1.Tütün Mühendisi - 2.Webmaster
Kayıt tarihi : 15/08/08
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 67

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Paz Eyl. 14, 2008 5:49 pm

Sanırım Forumda Daha Önce Verilmişti Bunun Kodu.

Ama Ben Yinede Vereyim;



Kod:
<td valign="top" width="100%"><table class="forumline" align="center" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" style="border-width:1px;background:#ffffff;"><tr><td  class="row1"  align="center" style="background:#ffffff;"><div align="center" class="mainmenu"><script><!--
google_ad_client="";google_alternate_ad_url="http://ad2.darkbb.com/personal_ads/?bg_color=efefef&body_link=fb6a00&text_color=000000&url_color=fb6a00&allowbanner=1&dateid=1785762〈=tr&cat=382&force=1";google_ad_width=728;google_ad_height=90;google_ad_format="728x90_as";google_ad_type="text";google_color_border="efefef";google_color_bg="efefef";google_color_link="fb6a00";google_color_url="efefef";google_color_text="000000";//-->
</script><script src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"></script></div></td></tr></table><div style="height:4px"></div>
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="3">
<tr>
<td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle"><div class="gensmall"><table class="forumline" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1" width="100%"><tbody>
<tr>

  <th style="color: White;" class="thCornerL" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thCornerR" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

</tr>


 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTPOST}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Profilinizi Düzenleyin</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERLINK}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Başlık sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTOPIC}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Online Rekorumuz</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMONLINEUSER}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Kullanıcı sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTUSER}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayınız</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERCOUNTPOST}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forum açılış tarihi</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMBIRTHDAY}</span></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forumun yaşı (gün)</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMAGE}</font> <br></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Toplam Kategori Sayısı<br></span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"></font>{FORUMCOUNTFORUM}<br></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">En son kayıt olan kullanıcı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"><a href="http://SİZİN SİTENİZİN ADI/profile.forum?mode=viewprofile&u=5633">{FORUMLASTUSER}</a> <br></font></td>

 </tr>

 

 </tbody></table>
</div></td>
</tr>
</table>



Not: Kod Üstündeki Şu Kısımı Değiştirmeyi Unutmayın;

Kod:
<a href="http://SİZİN SİTENİZİN ADI/profile.forum?mode=viewprofile&u=5633">

_________________________________________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.forumarsiviz.com/
Kadir-ro
Yönetici
Yönetici


Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 7105
Yaş : 26
Nereden : Bursa
İş : Pc , Yardım Forumları
Kayıt tarihi : 22/06/08
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 4638

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Paz Eyl. 14, 2008 9:08 pm

Büyüksün hitman saqolasın kardeşim ;)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
RoCkAnDrap
Üye
Üye


Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 1506
Yaş : 82
Nereden : belgelerim.soglam.net'ten
İş : öğrenci
Kayıt tarihi : 18/07/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 44

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Paz Eyl. 14, 2008 9:24 pm

hitman teşekkürler güzel oldu fakat bu kodun üstünde bembeyaz bi şey war aynı boyutlarda neden acaba ?

_________________________________________________





www.belgelerim.soglam.net
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://belgelerim.soglam.net
musadavran



Erkek
Mesaj Sayısı : 33
Kayıt tarihi : 02/09/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Ptsi Eyl. 15, 2008 5:06 pm

BUYRUN kodu biraz düzeltdim
Kod:


</table><div style="height:4px"></div>
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="3">
<tr>
<td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle"><div class="gensmall"><table class="forumline" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1" width="100%"><tbody>
<tr>

  <th style="color: White;" class="thCornerL" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thCornerR" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

</tr>


 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTPOST}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Profilinizi Düzenleyin</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERLINK}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Başlık sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTOPIC}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Online Rekorumuz</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMONLINEUSER}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Kullanıcı sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTUSER}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayınız</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERCOUNTPOST}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forum açılış tarihi</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMBIRTHDAY}</span></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forumun yaşı (gün)</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMAGE}</font> <br></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Toplam Kategori Sayısı<br></span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"></font>{FORUMCOUNTFORUM}<br></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">En son kayıt olan kullanıcı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"><a href="http://mekan.eniyiforum.biz/profile.forum?mode=viewprofile&u=5633">{FORUMLASTUSER}</a> <br></font></td>

 </tr>

 

 </tbody></table>
</div></td>
</tr>
</table>

site adı yazan yeri degistirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://mekan.eniyiforum.org
error
Üye
Üye


Erkek
Mesaj Sayısı : 144
Kayıt tarihi : 03/05/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Ptsi Eyl. 15, 2008 9:33 pm

ya ben bu kodu koyunca hiçbiryeş gözükmüyo yani karşılarındaki değerler yok daha açık konuşmak gerekirse mesela


son üye : karşısı boş
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
NoJoKe
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Balık
Mesaj Sayısı : 1565
Yaş : 25
Nereden : zarların olmadığı bir yerden..
Kayıt tarihi : 12/02/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 58

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Ptsi Eyl. 15, 2008 10:14 pm

error demiş ki:
ya ben bu kodu koyunca hiçbiryeş gözükmüyo yani karşılarındaki değerler yok daha açık konuşmak gerekirse mesela


son üye : karşısı boş

tema renklerinden dolayı olabilir.. "afiş asmak/renkler"
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://frpcafe.forumo.biz
suu
Yönetici
Yönetici


Kadın
Zodyak : Oğlak
Mesaj Sayısı : 3915
Yaş : 34
Nereden : germany
İş : evde:))
Kayıt tarihi : 10/05/08
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 427

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Ptsi Eyl. 15, 2008 10:31 pm

evet bos cikiyor bende de bucok ugrasdircak gibigeldi hihi

_________________________________________________

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
[_HiTMaN_]
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Yengeç
Mesaj Sayısı : 3325
Yaş : 31
Nereden : Turkish
İş : 1.Tütün Mühendisi - 2.Webmaster
Kayıt tarihi : 15/08/08
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 67

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Salı Eyl. 16, 2008 8:07 am

Sayın NoJoKe ninde Belirttiği Gibi Tema Renklerindendir Bu Büyük Olasılıkla.Yoksa Çıkmama Gibi Bir Olanak Yok! Smile


Siz Çıkmıyor Dedikten Sonra Ben 2 Kere Daha Denedim Hatta, Ama Çıktı. Smile

_________________________________________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.forumarsiviz.com/
MagMa



Erkek
Mesaj Sayısı : 97
Kayıt tarihi : 20/07/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Salı Eyl. 16, 2008 2:22 pm

Bende de değerler boş çıkıyor kodlamalarda sorun yok acaba niye çıkmıyor :scratch:
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
egeli
Moderatör
Moderatör


Erkek
Zodyak : Terazi
Mesaj Sayısı : 307
Yaş : 27
Nereden : Karşıyaka
İş : elektronik öğrencisi
Kayıt tarihi : 25/06/08
Rep Puanı : 1
Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Salı Eyl. 16, 2008 2:34 pm

Afiş Asmak==> Genel Bilgiler ===> Mesaj İçeriğine Koymazsan görunmuo değerler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.ogrencilikzorgorev.forum.st
error
Üye
Üye


Erkek
Mesaj Sayısı : 144
Kayıt tarihi : 03/05/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Salı Eyl. 16, 2008 4:13 pm

mesaj içeriğimi o nerde yaa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
egeli
Moderatör
Moderatör


Erkek
Zodyak : Terazi
Mesaj Sayısı : 307
Yaş : 27
Nereden : Karşıyaka
İş : elektronik öğrencisi
Kayıt tarihi : 25/06/08
Rep Puanı : 1
Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Salı Eyl. 16, 2008 4:39 pm

yönetim paneli-afiş asmak-genel bilgiler-anasayfa mesajı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.ogrencilikzorgorev.forum.st
AneStezy
KULLANICI BANNED!
KULLANICI BANNED!


Erkek
Mesaj Sayısı : 20
Kayıt tarihi : 14/09/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Cuma Eyl. 19, 2008 1:08 pm

saol
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Kadir-ro
Yönetici
Yönetici


Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 7105
Yaş : 26
Nereden : Bursa
İş : Pc , Yardım Forumları
Kayıt tarihi : 22/06/08
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 4638

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   C.tesi Eyl. 20, 2008 9:50 pm

Yaw Hitman Kardeş Ben Senin Verdiğin Kodu Portal Ekledim Hem İstatiskler Çıkıyor Resimde Olduğu Gibi Bir de İstatisk Kutusunun Üstünde Boş Bir Kutu Var Gitmiyo ?

Yardım Edersen Sevinirim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
[_HiTMaN_]
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Yengeç
Mesaj Sayısı : 3325
Yaş : 31
Nereden : Turkish
İş : 1.Tütün Mühendisi - 2.Webmaster
Kayıt tarihi : 15/08/08
Rep Puanı : 3
Rep Puanı : 67

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Paz Eyl. 21, 2008 1:37 am

Buyur HeLPeR Kardeş.Kodu Düzenledim;

Şunuda Tekrar Hatırlatmak İstiyorum:

Kod Üstündeki Şu Kısımı Değiştirmeyi Unutmayın;

Kod:
<a href="http://SİZİN SİTENİZİN ADI/profile.forum?mode=viewprofile&u=5633">

Sadece SİZİN SİTENİZİN ADI Yazan Yeri Değiştirin, Geri Kalanını Oynamayın...



İşte Düzenlediğim Kod Son Haliyle;

Kod:
<table>

  <th style="color: White;" class="thCornerL" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thTop" align="center" width="25%"><strong>İstatistik</strong></th>

  <th style="color: White;" class="thCornerR" align="center" width="25%"><strong>Değer</strong></th>

</tr>


 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTPOST}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Profilinizi Düzenleyin</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERLINK}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Başlık sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTOPIC}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Online Rekorumuz</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMONLINEUSER}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Kullanıcı sayısı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMCOUNTUSER}</font></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Mesaj Sayınız</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{USERCOUNTPOST}</span></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forum açılış tarihi</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><span class="gen">{FORUMBIRTHDAY}</span></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Forumun yaşı (gün)</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1">{FORUMAGE}</font> <br></td>

 </tr>

 <tr>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">Toplam Kategori Sayısı<br></span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"></font>{FORUMCOUNTFORUM}<br></td>

  <td class="row2" align="center" width="25%"><span class="gen">En son kayıt olan kullanıcı</span></td>

  <td class="row1" align="center" width="25%"><font size="1"><a href="http://forum.webyardim.org/profile.forum?mode=viewprofile&u=5633">{FORUMLASTUSER}</a> <br></font></td>


</table>

_________________________________________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.forumarsiviz.com/
NR-Design
Süper Moderatör
Süper Moderatör


Erkek
Zodyak : Terazi
Mesaj Sayısı : 946
Yaş : 27
Nereden : Turkey
İş : Game Maker, Rapper, Web/Graphic Designer
Kayıt tarihi : 06/05/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 333

MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Perş. Ekim 16, 2008 3:19 pm

bende yaptım ama olmuyor. karşıları boş çıkıyor. site adını da yazdım ama olmadı. iyice kontrol etmem lazım..

_________________________________________________
Ulûl Emr - Reputation Beat Albüm Çıktı

Resime Tıkla ve İndir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.myspace.com/ululemr
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Forum İstatiskleri   Bugün 8:12 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 

Forum İstatiskleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org ) :: Destek Forumu :: Forumunuzu Şekillendirin-
Web Site Statistics
Sitemap | İletişim | Yukarı Git
Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Ücretsiz blog