Forumumuza Kayıtlı Kullanıcı Olmadığınız algılandı, Forumuntüm özelliklerini kullanabilmek için buraya tıklayarak ücretsiz üyeolabilirsiniz...
Dehşet Bir Buton

Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org )

Hoşgeldiniz!, Misafir
3238 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215
PortalAnasayfaAramaSSSHtml Deneme AlanıTopListKayıt OlGiriş yap
logo
Kullanıcı Adı:
Duyurular!Forumunuzu SekillendirinDiger Sorunlar
Domain
Resimli Çözümler
Hitskin
Blog
Photoshop
Komedi Dükkani
OyunLar DownLoaD Sohbet CaFe A.Ö.F. Destek FlatcasT Yardım

Paylaş | 
 

 Dehşet Bir Buton

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blackdream
Yönetici
Yönetici


Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 55359
Yaş : 28
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Kayıt tarihi : 24/01/08
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 225365

MesajKonu: Dehşet Bir Buton   C.tesi Mart 15, 2008 11:55 am

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><br /><!-- Begin<br />/*<br />OzyButton! v 1.0<br />*/<br />var outMsg = "";<br />var i = 0;<br />var lineNo = 1;<br />var timerDM=null;<br />var msg = " ";<br />function araVob() {<br />}<br />var ScreenLine = new araVob();<br />ScreenLine[1]  = "Yazınızı buraya yazınnnn!"<br />ScreenLine[2]  = "Mesajınızı buraya yazmaya devam edinn"<br />ScreenLine[3]  = "Burayada yaz"<br />ScreenLine[4]  = "http://webuzmani.blogspot.com"<br />ScreenLine[5]  = "Buradan yazmaya devam"<br />ScreenLine[6]  = "Aynen devam edinn"<br />ScreenLine[7]  = "Burayada yazınız"<br />ScreenLine[8]  = " Bu Adresi Ziyaret Edin "<br />ScreenLine[9]  = "http://webuzmani.blogspot.com"<br />var msgNum = 1;<br />var msgCnt = 8;<br />var typeSpeed = 200;<br />var pageLen = 4;<br />var delay=typeSpeed;<br />var r = 0;<br />var cr="\r\n"<br />if ("3" <=navigator.appVersion.charAt(0)) {<br /> var cr="\n"<br />}<br />for (x = 1; x<=(msgCnt); x++) {<br />  ScreenLine[x] = ScreenLine[x] + cr;<br />}<br />msg = ScreenLine[1];<br />function DisplayMsg() {<br />  if (msg.length <= i || msg.charAt(i) == "\f") {<br />    r=i;<br />    i=0;<br />    ChangeMsg();<br />  }<br />  outMsg = outMsg + msg.charAt(i);<br />  i++; <br />  if (msg.charAt(i) == "\f" || (lineNo == pageLen && i==msg.length)) {<br />    delay = 4000; }<br />  else {<br />  if (msg.charAt(i) == cr && msg != " "+cr) {<br />    delay = 2000; }<br />  else {<br />    delay = typeSpeed; } <br />  }<br />  self.document.forms[0].elements[0].value=outMsg;<br />  timerDM = setTimeout("DisplayMsg()",delay);<br />}<br />function ChangeMsg() {<br /> msgNum++;<br /> if (msgCnt < msgNum) {<br />  msgNum = 1;<br /> }<br /> lineNo++;<br /> if (pageLen < lineNo || msg.charAt(r) == "\f") {<br />  outMsg=ScreenLine[msgNum].charAt(i);<br />  i++;<br />  lineNo = 1;<br /> }<br />  msg = ScreenLine[msgNum];<br />}<br />//  End --><br /></script><br /></HEAD><br /><BODY><br /><FORM NAME="msgform" ACTION=""><br /><input type="button" value="Mesajınız Var Tıkla!" onClick="DisplayMsg()"><br /> </FORM><br /></BODY><br />










Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.webyardim.org
LeqendaS
Üye
Üye


Erkek
Mesaj Sayısı : 618
Nereden : AnkaRa
İş : WebMaster (:
Kayıt tarihi : 28/02/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   C.tesi Mart 15, 2008 12:30 pm

ooovv Süper Bir buton .. Eline sağlık Black çok işime yarıcak ;)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.gecefan.net
Blackdream
Yönetici
Yönetici


Erkek
Zodyak : Akrep
Mesaj Sayısı : 55359
Yaş : 28
Nereden : Bursa
İş : Makine Teknikeri
Kayıt tarihi : 24/01/08
Rep Puanı : 28
Rep Puanı : 225365

MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   C.tesi Mart 15, 2008 2:09 pm

Smile

_________________________________________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.webyardim.org
matrax
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Boğa
Mesaj Sayısı : 1350
Yaş : 24
Nereden : Gayseri
Kayıt tarihi : 16/02/08
Rep Puanı : -1
Rep Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   C.tesi Mart 15, 2008 5:40 pm

nasıl bişey anlamadım özel mesaj gelince mi oluyor
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://abazaslan.turkforumpro.com
LeqendaS
Üye
Üye


Erkek
Mesaj Sayısı : 618
Nereden : AnkaRa
İş : WebMaster (:
Kayıt tarihi : 28/02/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   C.tesi Mart 15, 2008 9:08 pm

ya ben ekledim Kodu. Anasayfada bölüm olarak çıktı ama Tıklayınca birşey olmuyor.. Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.gecefan.net
eJ*<
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Oğlak
Mesaj Sayısı : 922
Yaş : 22
Nereden : Ankara
Kayıt tarihi : 27/02/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 103

MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   Ptsi Mart 17, 2008 6:40 pm

yaa cidden tıklayınca bişi olmuo ne anladım bn o işten Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Dehşet Bir Buton   Bugün 2:26 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 

Dehşet Bir Buton

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org ) :: Destek Forumu :: Forumunuzu Şekillendirin-
Web Site Statistics
Sitemap | İletişim | Yukarı Git
forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Yetkinblog