Forumumuza Kayıtlı Kullanıcı Olmadığınız algılandı, Forumuntüm özelliklerini kullanabilmek için buraya tıklayarak ücretsiz üyeolabilirsiniz...
FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM

Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org )

Hoşgeldiniz!, Misafir
3237 Gündür yayındayız Toplam Mesajınız: 16777215
PortalAnasayfaAramaSSSHtml Deneme AlanıTopListKayıt OlGiriş yap
logo
Kullanıcı Adı:
Duyurular!Forumunuzu SekillendirinDiger Sorunlar
Domain
Resimli Çözümler
Hitskin
Blog
Photoshop
Komedi Dükkani
OyunLar DownLoaD Sohbet CaFe A.Ö.F. Destek FlatcasT Yardım

Paylaş | 
 

 FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
X_Cly



Erkek
Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 14/03/09
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 6

MesajKonu: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Paz Mayıs 10, 2009 10:48 am

merhabalar

evet arkadaslar foruma müzik kodu nedir? nereye ve nasil ekleyebilirim?

tskler
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
UltrErdem
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Yay
Mesaj Sayısı : 1009
Yaş : 20
Nereden : Kırklareli/Vize
Kayıt tarihi : 19/03/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 1049

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Çarş. Mayıs 27, 2009 4:45 pm

imeem 'i tavsiye ederim (üyelik gerekiyo) önce şarkını oraya upload et sonrada sana bir kod verecektir sonrada o kodu sitene koy (şarkının 30 saniyesini çalar)

bunu beğenmediysen aşağıdaki kodu sitene koy

Kod:
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer" width="250" height="250">
<param name="URL" ref value=" şarkının url'si ">
    ">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="100">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="currentMarker" value="1">
<param name="invokeURLs" value="1">
<param name="volume" value="100">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="1">
<param name="enableContextMenu" value="1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value="1">
<param name="enableErrorDialogs" value="1">
<embed src="wm7.wmv" width="543" height="447" autostart="0" url="wm7.wmv" rate="1" balance="0"
currentposition="0" defaultframe="value" playcount="100" currentmarker="1" invokeurls="1" volume="100" uimode="full"
stretchtofit="0" windowlessvideo="0" enabled="1" enablecontextmenu="1" fullscreen="0" samistyle="value"
samilang="value" samifilename="value" captioningid="1" enableerrordialogs="1"></embed>
</object>

bu arada şarkıyı upload edebileceğin en iyi site:

http://www.mp3-upload.net/
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://cimbom.forum777.com
X_Cly



Erkek
Mesaj Sayısı : 7
Kayıt tarihi : 14/03/09
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 6

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Cuma Haz. 12, 2009 7:30 pm

Fakat ben direk olarak forumda yansimasini istiyorum. Yani forumu açtigimizda müzik çalacak.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
MyMaN
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye


Erkek
Zodyak : Balık
Mesaj Sayısı : 891
Yaş : 23
Nereden : İstanbul
İş : Öğrenci
Kayıt tarihi : 29/05/08
Rep Puanı : 2
Rep Puanı : 457

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Cuma Haz. 12, 2009 9:37 pm

imkansız
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
birkankolik



Kadın
Mesaj Sayısı : 1
Kayıt tarihi : 20/06/09
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Paz Haz. 21, 2009 5:45 pm

peki siteye nsl koycz bu kodu rica etsem ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisinz:)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
tripmaker



Erkek
Zodyak : Ikizler
Mesaj Sayısı : 60
Yaş : 23
Nereden : Gelcen mi ?
İş : Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/11/08
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 201

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Salı Tem. 21, 2009 12:58 am

MyMaN demiş ki:
imkansız

nasıl imkanzız ya Very Happy

-----------------------------------------

Kod:
Kod:
<body>
<bgsound src="muzik.mp3">
</body>


muzik.mp3 yazan yere sitende çalmak istediğin şarkının urlsini yaz siteye girer girmez çalar müzik

Şimdi Bu kodla sitenize giren her ziyaretçi sayfanızda 1 kere müzik dinleyebilecektir,1 kereden Sonra daha müzik çalmayacaktır..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.forumcity.tk
quekmake



Erkek
Mesaj Sayısı : 4
Kayıt tarihi : 29/07/09
Rep Puanı : 0
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Perş. Tem. 30, 2009 2:11 pm

Kod:
<embed src="Buraya müziğin adresini yaz" height="0" autostart="true"></embed>

işte al kardeşim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM   Bugün 10:37 pm

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 

FORUMUMA NASIL MÜZIK EKLERIM

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkçe Yardım Forumu Servisi ( www.webyardim.org ) :: Destek Forumu :: Forumunuzu Şekillendirin-
Web Site Statistics
Sitemap | İletişim | Yukarı Git
forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Ücretsiz blog